Billiga flyg - Massor med billiga flygA--0A-EG - EX - U2-0

Boka Flyg

Boka Flyg

Det finns många sätt att försäkra hitta och boka de billigaste flygresorna men det är inte bara priset som är viktigt. Det bästa du kan göra är att jämföra priset på några av de största och bästa prisjämförelsesiterna för flygresor.

Priser på flygresor variera

Priset på en och samma flygresa kan variera mycket mellan flygbolagen, ut- och hemresedatum och från timme till timme. Därför är det bra om du undersöker att antal olika alternativ och besöker 3-4 olika jämförelsesiter.

H-EG - EX - U2-1

Varför variera priset på flygresan

Priset på en och samma flygresa kan variera snabbt på kort tid. Om du letar efter en flygbiljett under en längre tid samma dag genom att gå in på flera jämförelsesiter och söka på exakt samma resa och kanske besöka samma jämförelsesite många gånger så kan de hända att priset på resan ökar med flera hundra kronor. Detta beror på att flygbolagen ser att det finns ett stort intresse för just denna flygning och därför ökar priset på resan.

Ett sätt att komma förbi detta är att söka på en resa max tre gånger sammanlagt för att sedan boka resan senast den 4 gången ni tittar på den.

Många som ska boka samma resa

Om ni är flera familjer som ska boka samma resa är det en fördel att använda sitt egna kreditkort vid bokningen eftersom då ingår reseskydd och avbeställningsskydd. Dock så kommer de (max fyra personer) som bokar först troligtvis få ett lägre pris än de som bokar strax efter. Orsaken till detta är att flygbolaget ser att efterfrågan på denna resa är stor och därför kan de höja priset.

Ett sätt att undvika detta är att ringa och boka direkt hos flygbolaget eller jämförelsesiten vilket ibland, trots avgift för manuell betjäning, kan bli fler hundra kronor billigare.


H-EG - EX - U2-2

Glöm inte reseladdare

I samband med att du bokat ett flyg ska du försäkra dig om att du kan ladda era telefoner på resmålet och på flygplatserna. Alla världens eluttag och kontakter kan du jämföra och ifall du beöhver rekommenderas att köpa adapterna omgående i Sverige.

H-EG - EX - U2-3

Hitta billiga flyg via


Hitta billiga flyg och flygbiljetter

Här kan du hitta mer fakta om hur du fixar billiga flyg och flygbiljetter till hela världen.


Meny - Billiga flyg
Till förstasidan på www.billiga-flyg.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
InrikesflygUtrikesflygFlyglänkarNyheter